مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و احترام
در یک آموزشگاه علمی کار میکردم کارفرما چون آشنا بود 4سال حقوق بنده رو نداد و هربار طفره میرفت تا من سال چهارم چون تسویه نکرد مدارک و اسناد رو شخصا به خودش تحویل دادم روز بعد که به آموزشگاه رفتم تا وسایل شخصیمو در حضور نیروی خدمات بردارم قفل درب تعویض شده بود چون هنوز کارفرما با من تسویه نکرده بود منم احساس خطر کردم و هارد کامپیوتر رو که تمام ریز حسابها داخلش بوددر حضور نیروی خدمات وزبان آموزم بزداشتم و ی هارد جایگزین کردم وحتی به ایشون هم اطلاع دادم البته کارفرما 9 مورد اتهام دیگه به بنده زده بود که پرونده به دادسرا رفت و بابت تمام اتهامات تبرئه شدم اما یک مورد هارد رو خیانت در امانت عنوان کردن وپرونده به دادگستری ارجاع شد حال سوالم اینجاست چگونه اثبات کنم که این خیانت در امانت نبست
شما را به خدا راهنمایی کنید
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و دادگاه طبق دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ظاهر امر حکایت از آن دارد که شما مرتکب جرم خیانت در امانت شده‌اید مگر اینکه جابجایی هارد کامپیوتر در آموزشگاه امری مسبوق به سابقه بوده باشد و بر فرض مثال جهت تعمیرات یا نصب ویندوز یا دورکاری، این کار معمول بوده است. شاید عدم ممانعت کارفرما یا نیروی خدمات هم از این جهت بوده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید سونیت نداشتید و هدف شما چیز دیگری بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خیانت در امانت عنصر سپردن لازم است اگر وجود نداشته به آن اشاره کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به شما پیشنهاد می شود که به صورت مستدل و مستند و دفاعیات خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عدم سوء نیت خود را ابراز نمایید