مشاوره حقوقی رایگان - با قول بیمه جایی مشغول به کار شدم ولی بعد از 6 ماه هنوز بیمه ام رد نشده

سلام وقت بخیر. من در تالار پذیرایی مشغول به کار شدم روز مصاحبه گفتن از ماه دوم بیمه میکنن باوجود اینکه تعطیلی نداشتیم حتی تعطیلات رسمی هم سرکار بودم بعد هی هرماه گفتن ماه بعد
از ماه چهارم که میخواستم دربیام از اون کار بهم گفتن روزی ده ساعت کار کنید که بیمه کنیم من هم ماندم به امید بیمه ولی باز هم بیمه نکردن
ایا من میتونم ازشون شکایت کنم به بیمه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

میتوانید از طریق اداره کار از کارفرما شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به هیات تشخیص اداره کار
شکایت خود را مطرح نمایید