مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت با رسید

با سلام. در سال 94 رسید وجه معمولی بین دو نفر رد و بدل شد و من زیر رسید پول که باید در زمان مقرر پرداخت می کرد را امضا کرد شاکی بدون اینکه از طرف اصلی شکایت کند مستقیما از من شکایت کرد و گفت تمام رسیدها معتبر است و قابل رسیدگی و هر امضا مسئولیت دارد من به پرداخت مبلغ بخاطر یک امضا محکوم شدم و رای قطعی شد و بدون اطلاع من پلاک ماشین من را گذاشت اجرا و من بدون اطلاع از موضوع پول را طی یک رسید و دو شاهد به شخص پرداخت کردم و قرار شد برود رضایت بدهد ولی مطلع شدم انجام نداده الان مراجعه کردم اجرای احکام می گوید رسید شما و امضا ارزش ندارد و وقتی با طرف تماس گرفتن گفت من نمیام و تلفن را قطع کرد و اجرای احکام میگه باید بروی خود شخص را به هر نحوه ممکن بیاوری و شخصا امضا کند ایشان با یه امضا زیر یک رسید 3 میلیون تومان از من گرفت من با رسید و دو شاهد نمی توانم پرونده را ببندم
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرینت بانکی انتقال وجه به ایشان را به دادگاه ارائه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مستندات بانکی را به محکمه ارائه نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ را پرداخت کنید اجرای احکام مکلف به رفع مسدودی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید پرینت بانکی پرداخت پول به حساب شاکی را همراه با رسید و لایحه به اجرای احکام ارائه بدهید و اعلام کنید که پرداخت در
حضور دو نفر شاهد بوده است
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پرینت را از بانک بگیرید با مهر باشه
و طی یک لاحه ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رضایت به صورت اقرارمحضری یا در دادگاه باید باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست خود را اول خطاب به قاصی اجرای احکام بنویس اگر نشد خطاب به قاصی دادگاه صادر کننده رای بگو دو تا شاهد دارم که آمادگی دارن بیان شهادت بدهند که پول ایشان را دادم اگر نشد دوباره باید پرداخت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کند
و اگر مبلغ را پرداخت کنید
اجرای احکام رفع مسدودی می نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ثابت کنید این وجه بابت همین بدهی بودهدر غیر اینصورت نیاز بهحضور این فرد در دادگاه ویا اقرار وی در محضر هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا باید یا رضایت محضری باشد و یا در دادگاه علی ایحال ضمن لایحه مراتب را به قاضی اجرا به انضمام پرینت بانکی واریز به وی ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیش واریزی به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و حضورا پیگیری کنید.
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه و فیش واریزی را ارسال کنید و سپس حضورا پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فیش واریزی را از طریق بانک مهر بزنید و سپس با ارائه لایحه قبلی از طرف اجرای احکام به بانک مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بهتر بود به صندوق دادگستری پرداخت می نمودید. اگر پول را به حساب وی واریز کرده اید به سرپرست مجتمع مراجعه کنید تا با نامبرده تماس بگیرند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام لایحه ای تهیه و همرا با فیش پرداختی از طریق دفاتر قضایی ارسال کنید