مشاوره حقوقی رایگان - رسید دستی

سلام خسته نباشید یه نفر تو بنگاه ماشین خود رو فروخت مبلغ 80میلیون با دستگاه پوز بنده خریدار کارت کشید ومن مبلغ 67میلیون نقد به فروشنده دادم وازش امضا گرفتم الان از بنگاه دار شکایت کرد که ثمن معامله رو دریافت نکردم الان راهنمایی میکنید چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
با حضور تمام افراد در دادگاه و در حضور قاضی همه واقعیات را عنوان کنید و از صورتجلسه نیز کپی برابر با اصل تهیه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک نیازمند برسی بیشتر می باشد لیکن بنظر می توانید از طرقی از خودتان دفاع نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرینت حساب و رسید را به عنوان مدرک ارائه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد پرینت حساب، دوربین مداربسته، رسید و شاهد در مقابل ادعای واهی طرف مقابل دفاع کنید.