مشاوره حقوقی رایگان - خواب ماشین

سلام
من حدود سه ماه پیش با خودرو پراید تصادف کردم و من مقصر بودم.
ایشون ادعا کرده که توی اسنپ کار می کرده و روزانه 80 هزار تومن از من پول بابت حق خواب می گیره ایشون پرونده رو عقب انداخته و من بهشون گفتم که هر چقد پول خسارت ماشین باشه بهت می دم اما رفته از من شکایت کرده که پرونده عقب بیفته به نوعی از من اخازی کنه من باید چی کار کنم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطالبات هزینه خسارت برخسارت قابل مطالبه نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرونده رسیدگی خواهد شد قابل دفاع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید برای اثبات این ادعا دلیل بیاورد تا شما مسئول پرداخت باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خواب ماشین طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خواب ماشین به ایشان تعلق نخواهد گرفت مگر
خواب ماشین فقط به تاکسی پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق قاعده البینه علی المدعی می بایست ادعا اثبات شود توسط مدعی

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه در نتیجه تصادفی که شما مقصر آن بودید خودرو امکان فعالیت نداشته باشد مالک آن می تواند بابت عدم کارکرد با جلب نظر کار‌شناس تقاضای اجرت المثل کند‌‌..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان خسارت توسط کارشناس تعیین می گردد