مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من بیست روز پیش تصادف کردم مقصر100%کسی ک از پشت ب من زده شناخته شد ماشین من مدل 88 هست کلا از پشت جمع شده برای افت قیمت وخواب ماشین میشه شکایت کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری امکان پذیر است
تامین دلیل نمایید و دادخواست دهید
کارشناسی میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهمعمول به مدل هایی که 5 سال از عمرشان گذشته افت قیمت تعلق نمی گیرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً به ماشین‌هایی که مدل قدیمی هستند افت قیمت تعلق نمی‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
افت قیمت ماشین به خودرویی که مدل 88 است تعلق نمیگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و افت قیمت ‌خودرو توسط کارشناس رسمی باید تعیین گردد

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
میتونید برای گرفتن افت قیمت با تقديم دادخواست حقوقی به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه کنید.

دادخواست رو از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین شما ایرانی باشد خسارت آفت قیمت تعلق نمی گیرد.
برای خواب ماشین باید دادخواست بدهید و طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه نظر کارشناس راهور در این مورد ملاک است