مشاوره حقوقی رایگان - بودن سنگ در جاده

باسلام. به علت بودن سنگ ریزه خودرو من واژگون شد و کامل از بین رفت .. راهداری مقصر شناخته شد .. اعتراض زده شد پنجاه پنجاه ... با توجه بر این که من از خودرو به عنوان اسنپ کار میکردم و امرار معاش میکردم .. میتونم درخواست پرداخت هزینه خواب ماشین بکنم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می توانید دادخواست ضررو زیان وارده را نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اثبات شود وسیله امرار معاش شما بوده جداگانه باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید جداگانه دادخواست جبران ضرر و زیان بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طی دادخواستی مجزا قابل مطالبه می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که راننده اسنپ هستید و از شرکت اسنپ
نامه بگیرید بله میتوانید هزینه خواب خودرو را هم بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان دهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونید چون خسارت عدم النفع در حقوق ایران پیش بینی نشده است