مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خواب تاکسی

بنده با یک تاکسی تصادف کردم (ایشان در وسط خیابان به دلیل سوار کردن مسافر ایستادن ولی به لحاظ قانونی من مقصر شدم)، بعد از کارشناسی بیمه، تعمیرکاری برای تعمیر2روز را تعیین کردند ولی به خواسته خودشان به تعمیرکار دیگری مراجعه کردند، اکنون از بنده به دلیل 10روز خواب شکایت کرده اند و هزینه روزانه کار با ماشینشان را روزی 500هزار تومان اعلام کرده اند. بنده چه کاری میتونم انجام بدم؟چرا از خودم نخواستن به اتفاق هم به تعمیرکار مراجعه کنیم!!!
در لایحه دفاعی چه مدارک و مسایلی رو مطرح کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین که تعمیرکار اول گفته دو روز فرصت برای تعمیر کافیه ولی ایشان رفته جایی که معلوم نیست به چه دلیل 10 روز صبر کرده صمنا کارشناس رسمی دادگستری باید تعیین کند که برای تعمیر صندوق عقب چند روز وقت لازم است نه هر صافکار

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی ب کارشناسی دارید میتوانید لایحه اعتراض را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خواب خودرو تاکسی باید پرداخت شود و توسط کارشناس تعیین میشود
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است
لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام -باید لایحه دفاعیه تنظیم شود و در خصوص عوض کردن تعمیرگاه توضیح داده شود و همچنین می توانید به مبلغی که بعنوان خسارات روزانه برای شما در نظر گرفته شده اعتراض بزنید که در صورت لزوم دادگاه پرونده را به کارشناسی لرجاع خواهد داد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید تا مبلغی را برای دوران خواب تاکسی تعیین نماید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص عوض کردن تعمیرگاه توضیح داده شود و همچنین می توانید به مبلغی که بعنوان خسارات روزانه اعلام کرده اعتراض کنید دادگاه آنرا تعیین کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت عدم النفع به ایشان تعلق نمی گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است برای تنظیم لایحه دفاعیه این امر را توسط یک وکیل دادگستری انجام دهید چرا که خسارت مذبور به تاکسی تعلق خواهد گرفت
در این خصوص با بنده تماس بگیرید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام مطالبه خسارت خواب خودرو از مصادیق عدم النفع بوده و برابر تبصره 2 ماده 515 قانون آئین دادرسی مدنی قابل مطالبه نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دادخواست جداگانه باید مطالبه کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
باید با توجه به نوع و میزان آسیب تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری مطرح کنید که مشخص شود چند روز توقف تاکسی موجه بوده است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق شهود نسبت به اثبات تعمیر خودرو به مدت 2 روز کاری اقدام نمایید و با استناد به قاعده اقدام بر علیه خود از جانب طرف مقابل نسبت به خسارت عنوان شده ، بی حقی طرف مقابل را ثابت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کارشناس دادگاه میزان خسارات را برآورد میکند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدت زمان لازم جهت تعمیر و همچنین خسارت وارده به ایشان به ازای هر روز عدم کار می بایست توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین گردد که هزینه آن با خواهان است اگر مطالبه کند در مرحله اجرا شما باید آن راعلاوه برخواسته محکوم به پرداخت کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید به این موارد با وجود شاهد اشاره نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تعین میزان خواب ماشین در صلاحیت کارشناس دادگستری است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حقيقت موضوع را بازتاب دهيد
قاضي اجاطه دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خواب خودرو تاکسی باید پرداخت شود و توسط کارشناس تعیین میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید لایحه دفاعیه خود را ارایه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایشان به میل خودشان تعمیرگاه را تعویض نموده اند و از این بابت بیشتر از دو روز خواب تعلق نمی گیردجهت امر به کارشناسی ارجاع گرددو شرح موارد را در لایحه مبذول فرمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر مقصر تشخیص داده شده اید قانونا میانگین مبلغ کارکرد روزانه رو به تعداد روزهایی که تصادف باعث عدم کار شده رو باید پرداخت کنید.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام
شما میتوانید با شهادت شهود اثبات کنید که به تعمیرکار مراجعه کرده اید لیکن ایشان قبول نکرده و به تعمیرکار دیگه ای مراجعه کرده اند و قصور از جانب وی می باشد .

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام برابر تبصره 2 ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 زوال منافع ممکن‌الحصول که بر آن صدق اتلاف کند، قابل مطالبه است؛ مانند ایام بیکاری راننده تاکسی به علت توقف برای انجام تعمیر آسیب‌های ناشی از تصادف؛ همچنین با لحاظ اطلاق بند «ب» ماده یک قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395 ، صرفاً آن بخش از خسارات فرض سؤال که مشمول عنوان اتلاف مال تلقی شود را در بر می‌گیرد. بدیهی است چنانچه به علت تعلل مالک خودرو و یا علل دیگر تعمیرات به تأخیر افتاده باشد، به سبب عدم انتساب آن به عامل زیان، وی یا شرکت بیمه تکلیفی در این خصوص ندارد.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام، تقاضاي ارجاع به کارشناش را بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید