مشاوره حقوقی رایگان - کشف‌ حجاب

برای من بار اول پیامک کشف حجاب اومد و رفتیم تعهد دادیم.بار دوم اومد و من مراجعه نکردم و 6 ماه هم ازش میگذره.میخواستم بدونم ماشین چقدر تو پارکینگ میمونه اگه برم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اصولا پلیس و گشت ارشاد نه حق دارد تعهد بگیرد و نه حق دارد خودرو را به دلیل کشف حجاب و بدون دستور مقام قضایی توقیف کند ، کشف حجاب اگر هم جرم باشد باید در مرجع قضایی صالح عادلانه وبا ارئه مدارک محکمه پسند رسیدگی شود بعد حکم صادر کند.
اگر شما را احضار کردند بگو اگر من مرتکب جرمی شده ام موظفید من را به مرجع قضایی معرفی کنید وحق توقیف خودرو را ندارید.
اگر هم خودرو را توقیف کردند اول علت و دستور مقام قضایی را بخواهید و اگر با عنف گرفتند ، ضمن اخذ رسید و فیلمبرداری از توقیف و حمل خودرو تا محل پارکینک ، از مالک پارکینک رسید بگیرید و فورا ضمن تماس با 110 و توضیح جریان، فردای همان روز از پلیس ان محل و فرد دستور دهنده و عوامل .....شکایت کنید.