مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره پیغام کشف حجاب

مالک محترم خودرو به شماره پلاک 33.... در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس خیابان ولایت فقیه تاریخ 1402/08/26 ساعت 15:14 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته است، با توجه به تکرار تخلف و عدم توجه شما به تذکر قبلی، خودروی شما بصورت سیستمی به مدت 15 روز توقیف می گردد.
این پیام به معنی تذکره؟چون دفعه اوله برام اومده

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام به کاربر گرامی ، با توجه به اینکه می فرمایید دفعه اول است به پلیس راهور شهر خود مراجعه و اشتباه را تذکر دهید.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

ابتدا باپیامک تذکرمیدهنددرصورت تکرار جریمه نقدی وسپس توقیف خودرو صورت میگیره.اگر باراول بوده و تذکری قبلا داده نشده حضورا به پلیس راهور مراجعه کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
به پلیس راهور حضوری مراجعه شود

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام دستور توقیف پلاک شما صادر شده به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، حضورا از پلیس راهور پیگیری نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجدد تکرار شود توقیف فیزیکی است