مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام وقتتون بخیر چند روز پیش برای من همچین پیامکی اومده که من تو اون منطقه نبود و حجاببم کامل بود باید چیکار کنم
مالک محترم خودرو به شماره پلاک -در خودروی شما در محیط عمومی به آدرس توتکابن تاریخ 1403/01/09 ساعت 17:09 برای بار 3 نقض قوانین و مقررات کشور (کشف حجاب) صورت گرفته؛ لذا می‌بایست حداکثر تا 48 ساعت آینده نسبت به توقیف خودرو به مدت یک هفته در پارکینگ‌های اعلام‌شده در آدرس اینترنتی زیر اقدام نمایید؛ در غیر این صورت توسط مراجع انتظامی خودروی شما توقیف خواهد گردید.
این متن پیامک بود الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به آگاهی مراجعه و اعتراض خود را ثبت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه و مراتب اعتراض خود را مطرح نمایید ، خودرو همراه نبرید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
توصیه میکنم به دستور پلیس عمل نمایید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و اعتراض کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. به پلیس امنیت مراجعه فرمایید واعتراص کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق پیامک خودرو بمدت یکهفته پارکینگ میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی ابتدا مطمئن شوید که اطلاعات پلاک ماشین شما به درستی ثبت شده سپس پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید