مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب مرتبه دوم بدون کد

میخواستم بدانم با دریافت باردوم این پیامک

مالک محترم خودروی شماره ... در خودروی شما در آدرس یادگار تاریخ 1401/03/24-19:53 جرم کشف حجاب صورت گرفته است. با توجه به تکرار و عدم توجه شما به تذکر قبلی، ظرف مدت 10 روز آینده جهت تعیین تکلیف به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.

آیا باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنم یا خیر؟
باسپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه برای شما قبلاً اخطار اومده می بایست مراجعه نمایید چرا که در اولین ایست بازرسی ماشین شما توقیف خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما مراجعه کنید در غیر اینصورت ماشین توقیف میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله حتما ظرف ده روز به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و موضوع را پیگیری نمایید در صورتی که پیگیری نکنید امکان توقیف ماشین وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله پیگیری کنید امکان توقیف خودرو وجود دارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در متن خودتان آمده به نزدیک ترین پلیس امنیت مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.