مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام. برای من 3 بار پیامک کشف حجاب آمده . فقط بار اول راننده خودرو کسی دیگری بود و پیامک درست بود ، نوبت دوم خودم راننده بودم و حجاب داشتم اما پیامک آمد و نوبت سوم هم در زمانی که من منزل بودم و خودرو داخل پارکینگ بوده برام پیامک کشف حجاب و توقیف سیستمی آمده . آیا باید به پلیس راهور مراجعه کنم ؟ با توجه با اینکه سن من بالاست و قوانین را شدید رعایت میکنم ، الان واقعا کلافه و سردرگم شدم .توضیح اینکه خودرو من ردیاب داره و ساعت تردد و محل تردد کاملا مشخصه .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به پلیس امنیت اخلاقی یا کلانتری مراجعه و اعتراض کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً پیامک دوم برای توقیف سیستمی می باشد نه پیامک سوم می بایست در این خصوص اطلاعات بیشتری ارائه بدهید تا بتوانند شما را راهنمایی کنم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق کلانتری صورت جلسه ای مبنی بر عدم صحت گزارش و پیامک ثبت کنید سپس به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید تا در سیستم اصلاح شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله به راهور مرکز استان مراجعه کنید بخش اجرائیات

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام با مراجعه به پلیس راهنمایی نسبت به اسمس ارسالی اعتراض کنید حتما رفع میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه حق شما پایمال شده است و با وجود اینکه به جز بار اول، قوانین را کاملا رعایت می‌کنید، بهتر است جهت رفع این اشتباه از سوی پلیس راهور، به شکل حضوری مراجعه بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حتما به پلیس امنیت اخلاقی و راهور در این خصوص مراجعه نمایید