مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

باسلام و عرض ادب
ممنون میشم سوال یکی از دوستان را جواب بدین.
مستاجری میزان افزایش پول ودیعه را که 15٪ بوده را اضافه نکرده درصورتیکه در یکی از بندهای قرارداد گفته شده ندادن این مبلغ مساوی است با فسخ قرارداد.
با این شرح آیا قاضی به فسخ رای میدهد ؟
مستاجر هم در دادگاه دلیلی نداشته .
سپاس از راهنمایی شما??

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

اگر منظور شما این بوده که مستاجر طبق مفاد قرار داد موظف بوده که 15 درصد به مبلغ اجاره بها در صورت تمدید عقد اجاره اضافه نماید،لیکن از این شرط امتناع نموده،در صورت وجود حق فسخ در قراردادبرای موجر این حق برای ایشان محفوظ است،در غیر این صورت موجر به ناچار می بایست اقدام به تنظیم دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد قید شد و مورد پذیرش دو طرف باشد احتمالا رای میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله موجر باید دادخواست دستور. تخلیه فوری در شورا مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات اینکه مستاجر به تعهدات خود اقدام ننموده است با مالک و موجر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان فسخ قرارداد تحت شرایطی امکانپذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قرارداد فسخ میشود فقط یک اظهار نامه به مستاجربدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا اجاره نامه شما بررسی نگردد دادن پاسخ دقیق امکان پذیر نیست .
با توجه به مطلبی که فرمودید به نظر فسخ را باید بپذیرد