مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین اجاره

سلام
یک ملک را اجاره داده ام و در قرارداد قرار شده مستاجر 4 فقره چک برای تعهد پرداخت اجاره پرداخت کند
مستاجر بجای 4 فقره چک فقط 1 فقره چک شخص ثالث را ارایه کرده و حاضر به ارایه چکهای دیگر نیست
آیا میشود به علت عدم اجرای مفاد قرارداد آنرا فسخ کرد
و چکار باید انجام بدهم
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ امکان فسخ وجود دارد . شما می توانید به استناد بند قرارداد که اشاره به 4 فقره چک کرده است ، اقدام به فسخ و یا انحلال معامله منعقد شده کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ دارید ممکن است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قرارداد باید بررسی شود پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ به علت
عدم انجام تعهد ، تعیبن شده باشد

شما باید دادخواست الزام مستاجر به انجام تعهد را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اجاره نامه حق فسخ دارید که میتوانید اظهارنامه بدهید و فسخ کنید و اگر شرط نشده دادخواست الزام مستاجر به انجام تعهد را اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد پیش بینی شده باشد بله می توانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در این خصوص توافق و تعهداتی صورت گرفته باشد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قرارداد برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد