مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا وکیل در شورا

وکیل همسرم تو جلسات شورا به من تهمت میزنه از طرفی من در یکی از جلسه های شورا صدای وکیل رو ضبط کردم ک به من میگفت کلاهبردار تو دوشیزه نیستی و ...من میتونم از صداش به عنوان مدرک جلو دادستان استفاده کنم؟؟یا جرمه؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
توصیه نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله صدای ضبط شده اماره محسوب میشود که ممکن است همراه با سایر ادله موجب علم قاضی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید قرارداد موخر یعنی قرارداد آخری مورد قبول است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضبط صدا مدرک محسوب نمیشود اما میتواند یک اماره برای اثبات ادعای شما باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضبط صدا اشخاص در دادگاه بدون مجوز بعدا برای شما مشکل ساز می شود ضمن اینکه اظاهرات وکیل به وکالت از موکل است و اگر بخواهید شکایت کنید از مومل ایشان باید شکایت کنید نه وکیل

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود و شما باید دلایل و مستندات دیگر هم داشته باشید و ضمنا در دادگاه شما مجوز ظبط صدا ندارید و اصولاً قاضی شما را حمایت نمیکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در کنار ادله دیگر میتوانید از آن استفاده کنید