مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق الوکاله و دادرسی

سلام. در یک موضوع که مربوط به یک ملک پدری هست برادرم از من شکایت کرده بود با عنوان اینکه من قسمتی از ملک آن را تصرف کردم و راه مربوطه به ملک آن را بسته ام که خوشبختان ایشان محکوم شدند می خواستم ببینم امکان درخواست برای دریافت حق الوکاله وکیل و حق دادرسی را از ایشان دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

درصورت محکومیت طرف مقابل شما، بله قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از ابتدا در دادخواست امده و به ان حکم داده شده بله . در غیر این صورت باید دادخواست جداگانه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت محکومیت طرف مقابل بله باید پرداخت شود.
حق الوکاله وکیل طبق تعرفه قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مناسب در این خصوص تقدیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکیل داشته اید به صورت مستقل دادخواست مربوطه را می توانید تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه دادخواست مجزا قابل مطالبه می باشد

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام دوست عزیز مطابق قاعده تسبیب امکان مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله از خواهان دعوی ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از ابتدا در دادخواست امده و به ان حکم داده شده بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بابت خسارات دادرسی دادخواست دهید و آن را مطابق ماده 515 و 519 آیین دادرسی مدنی مطالبه نمایید.