مشاوره حقوقی رایگان - خرید واحد مشارکت در ساخت

سلام بنده واحدی خریدم از سازنده که با مالک زمین مشارکت داشته اند
اما سازنده و مالک با هم اختلاف حساب دارند و لج و لجبازی شده
قولنامه من هم از طرف مالک امضا نشده
دو سال هست که واحد تحویل من شده و من به مستاجر دادم
اما هنوز سندی آماده نشده و خسارت هم تو قولنامه نوشته شده
مالک زمین مدعی هست که چون من امضا نکردم خونه رو از من بر می گردونه رو حسابش با سازنده
آیا می تونه این کار رو بکنه و این که من چیکار باید بکنم برای سند و تاخیر ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً درست گفته شده بابت سند و تاخیر در تحویل آن نیز می‌توانید شکایت نماید و برای پاسخ دقیق تر باید قرارداد بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مدارک و قرارداد بین مالک و شخص مشارکت کننده بررسی شود ابتدا باید ایشان حق پیش فروش و واگذاری آپارتمان را به شما داشتند یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک شما بررسی شود و اگر درست بود اثبات بیع نامه کنید و سپس الزام به تنظیم سند و صورت مجلس تفکیکی و اخذ پایانکار

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر مالک سهم داشته باشد معامله نسبت به سهم او واقع نشده

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، قرارداد شما با سازنده و همچنین قراداد مشاکت در ساخت باید بررسی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد مشارکت در ساخت باید بررسی شود تا بتوان اظهار نظر کرد

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام جهت مشاوره تخصصي تماس بگيريد ، ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد