مشاوره حقوقی رایگان - آیا شواری حل اختلاف اختیار ارجاع پرونده هیات مدیره به دادگستری ودادگاه رادارد؟

واحدهای مسکونی توسطه شرکت تعاونی مسکن حدودی 7سال است به اعضای خود تحویل داده است و نه تنهاتا به امروزهیچ سندی ازسوی این شرکت به اعضا تحویل داده نشده است.بلکه مدیر شرکت باهمکاری هیات مدیره قسمتی از حیاط مسکونی راتفکیک وبه عنوان پارکینگ به سایراعضا که پارکینگ نداشتند فروخته اند وحتی مخزن ها ی آب و... نیزفروختند وآسانسورها ی مسکونی استاندارد نبوده وهیات مدیرعلاوه شارژماهانه مبلغ 2000000تومان ازبابت تعمیرات اسانسورهاواسفالت زمین از99نفراعضاطلب کارهستند.وحتی جسارت به خوددارند برعلیه افرادی که 2000000توان رانداده اند به حل اختلاف شکایت کردند.لطفا راهنمایی بفرمایید:
1-درتنظیم لایحه جهت رددعوا می توان اشاره به عدم تحویل اسناد وفروحتن غیرقانوی حیاط و.....اشاره کرد؟!
2-وآیا شورای حل اختلااف می تواندبه دلیل کلاهبردای و...ازبابت فروش غیرمجازتانکرها وتبدیل حیاط به پارکینک وفروش ان به غیره و...به دادگاه یا دادگستری ارسال کندیانه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شورای حل اختلاف فقط به موضوع دعوا رسیدگی میکند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام نیاز به بررسی قرارداد دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید