مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام. من اپارتمانی خریدم و 2 سوم پول را دادم و یک سوم هم در محضر گذاشتیم حالا که موقع سند رسیده من فهمیدم که ملک در رهن بانک است بمبلغ 200 میلیونو ارزش ملک هم 5 میلیارد است و حالا فروشنده چون در قولنامه قید نشده ملک در رهن است دبه کرده و سند و تحویل نمیده شکایت کردم و ایشون میگه پشیمون شدم الان 1/5 سال میگذره ایا میتونم اپارتمانم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به فک رهن بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به نظریه ی مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه مجازات فروش ملک در رهن بانک می تواند مصداق کلاهبرداری و انتقال مال غیر باشد اما این موضوع به صراحت در قانون نیامده است اما در کل چنین معامله ای باطل است. و شما علاوه بر شکایت کیفری میتوانید بابت بطلان معامله و دریافت خسارت و غرامت اقدام کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام پشیمانی علت عدم الزام به سند نیست و با این شرایط شما موفق می شوید لازم است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که آپارتمان متعلق به شما است اگر ملک در رهنم باشد ایرادی ندارد در قرارداد یک بندی لحاظ شده که اگر ایرادی داشته باشد می‌بایست به شما خسارت بپردازد اگر آن مبلغ الان برای شما منفعت مالی دارد اقدام نمایید اقدام نمایید نگران نباشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید دید چه شرطی در قرارداد گذاشتید میتوانید با همان شرطها خسارات را دربافت کنید و الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

البته قرارداد باید کامل بررسی شود اما بله می توانید الزام به تنظیم سند بدهید