مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام سوالی داشتم ممنون میشم راهنمای بفرمایید
من چند سال پیش واحد اپارتمانی پیش خرید کردم و در قولنامه هزینه تاخیر تحویل مبیع از طرف فروشنده را نذاشتم حال فروشنده فروش مال غیر محکوم شده ابطال قرارداد خریدار دوم واحد را گرفتم الان دادخواست الزام به تنظیم سند تحویل مبیع و فک رهن بانک را دادم
با این وصف بنده در قولنامه مبلغ 40 میلیون سال 93 باید به فروشنده بدهم تا سند بزند الان بعد این همه سال ایا باید این مبلغ را باز به فروشنده کلاهبردار بپردازم ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

40 میلیون سرجاشه ولی شما هم باید دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله متاسفانه
و باید علیه نامبرده طرح دعوا مطالبه خسارت نمایید
متن قرارداد حائز اهمیت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید متن قرارداد و توافق شما به چه صورت بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست مطابق قرارداد عمل گردد