مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

باسلام .بنده 9 ماه قبل از توقیف ماشینم توسط همسرم برای مهریه ، یک وکالت محضری دوساله تعویض پلاک به برادرم داده ام .اما تعویض پلاک انجام نگرفته . آیا می توانم با این شرایط ماشین را از توقیف خارج کنم ؟ ( وکالت نامه هنوز زمان دارد )

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه تنظیم نشده باشد به نظر ممکن نیست

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام فقط در صورتی که خودرو رو واقعا ( نه صوری ) فروخته باشید ، امکان رفع توقیف وجود داره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر وکالتنامه یک نمایندگی است قرارداد خرید و فروش نیست اگر قراردادی در آن زمینه در آن زمان تنظیم شده باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر وکالت قرارداد خرید و فروش نیست اگر قراردادی در آن زمینه در آن زمان تنظیم شده باشد بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالتنامه هنوز معتبر باشد و در اختیارات ان نیز ذکر شده باشد بله ممکن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و باید اعتراض کنید و مالکیت برادرتان اثبات گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مبایعنامه دارید و صوری است بله امکان پذیر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خریدار می تواند با مبایعه نامه به توقیف اعتراض کند ولی با وکالتنامه امکان اعتراض نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف وکالت خیر. اگر قولنامه کرده باشید می شود