مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. بنده بازنشسته شرکت نفت هستم ومدت چهارسال در صندوق قرض الحسنه شهر..... استان کرمان مشغول به کار هستم وتاکنون هیچ گونه مزایایی به غیر از حقوق (بالاترین درسال گذشته یک میلیون وهفتصد وپنجاه هزار تومان درماه) دریافت نکرده ام الان هم به من می گویند باحقوق دومیلیون تومان کار کن در غیر این صورت اخراج. ایا می توانم نسبت به عدم دریافت حقوق براساس قانون کار در سالهای گذشته شکایت کنم ؟ درضمن کل مسئولیت صندوق وامورمالی برعهده بنده بوده است وتمام ترازهای مالی باامضای بنده به سازمان ارسال می شده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این موارد شکایت معمولا نتیجه ای ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باتوجه به اینکه شما بازنشسته شرکت نفت هستید و از مزایای بازنشستگی بهره مند می شوید شکایت تان به نتیجه نمی رسد