مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت عدم پرداخت حقوق کامل

سلام.
من در یک موسسه آموزشی از 20مرداد1402مشغول به کار شدم که به صورت شفاهی قرار شد با حقوق پانزده میلیون تومان در هفته 3روز به صورت حضوری و 3روز بصورت دورکاری فعالیت داشته باشم.پس از دو ماه و مطالبه حقوق متاسفانه کارفرما گفت: شما به اندازه دوماه آتی کار نکرده اید و روزهای دورکاری مورد تایید انجام کار نیست و از مبلغ 30میلیون تومان حقوق دوماه گذشته 10میلیون تومان حقوق رو (شفاهی) گفتند میدن که 5میلیون تومان رو علی الحساب واریز کردند. در ادامه برای رفع شبه روزهای دورکاری رو حذف و فعالیت بنده رو منوط به سه روز حضور در موسسه و حقوق 9میلیون تومان (شفاهی) قرار دادند. پس از گذشته 3ماه از شروع همکاری امروز (21 آبان1402) تنها 2میلیون تومان به حساب من واریز کردند و با پیگیری از سوابق بیمه متوجه شدم که تا به حال بنده رو بیمه نکردن! لطفا برای شکایت و دریافت حق و بیمه راهنمایی بفرمایید. چگونه و چه مدارکی نیاز است؟ مقدار حقوقم رو چطور اثبات کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی وضعیت خدمتی شما است