مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار و بیمه و مزایا

سلام
پرستاری برای من به مدت 5 ماه کار کرده و حقوقش هم گرفته. ( البته قرارداد کتبی نوشته نشده و فقط شفاهی بنده بهشون گفتم برای مهر تا اردیبهشت، صبح تا ظهر و ماهیانه 600 هزار ) و ایشان قبول کردند. قرار بود که تا اول اردیبهشت کار کند که با شیوع کرونا خودشون گفتن سر کار نمیام و به من خبر بدید برنامتون چیه.
ابتدای اردیبهشت باهاشون تماس گرفتیم که بیاد سر کار و گفت نمیام.
رفتن شکایت کردن و خواهان حق بیمه و سنوات و ما به تفاوت حقوق شدن.
آیا در این شرایط ایشون ترک کار کردن؟
و چه چیزهایی شاملشون میشه؟
لطفا بنده را راهنمایی کنید.
سپاس.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به عدم وجود قرارداد کتبی چنین حقوقی ندارند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله اگر در قواره قانون کار استخدام شدهاند حداقل حقوق از قوانین امری است در غیر این صورت متفاوت خواهد بود