مشاوره حقوقی رایگان - اداره ی کار

سلام، من چهار سال و چهار ماه تو قنادی فروشنده بودم، تمام سی روز ماه رو کار کردم، دستمزدم یک سوم حداقل اداره کار بوده و ماهانه پنج روز بیمه برام رد شده و هیچ قراردادی ندارم، الان بدون قرارداد میتونم شکایت کنم و به نظر شما نتیجه داره؟ و اینکه اگه کارفرما ادعا کنه فقط پنج روز در ماه کار میکردم چطور میشه ثابت کرد سی روز در ماه بود؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
به اداره کار محل مراجعه کنید و با معرفی چند شهود میتوانید کلیه حقوق از دست رفته خود را احقاق نمایید
ادعای شما با شهادت قابل اثبات است