مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگاه زنانه

سلام.
من در یک آرایشگاه کار میکردم که بنا بر آشنایی که از قبل بینمان بود قراردادی بین ما بسته نشد و من شروع به کار کردم. کاری که توسط من انجام میگرفت به اسم مدیر داخلی بود. من الان حدودا یک هفته هست که از سالن جدا شدم و از یک ماه قبل اطلاع دادم که نمیتونم ادامه کار بدم به دلیل حقوق کم و نبودن بیمه. دو شیفت کاری بدون مرخصی با حقوق یک و چهارصد اما با من به طور کل تسویه نشد. این سالن در یک پاساژ هست در ... که بدون مدرک و پروانه شروع به کار کردن و ادامه میدهند و به اسم استاد آموزش میدن باز هم بدون مدرک. در روز های قرنطینه هم فعالیت داشتن!
من چطور میتونم از این سالن شکایت کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هم میتونید به اتحادیه شکایت کنید هم سازمان تعزیرات و هم دادگستری