مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگر توسط کارفرما

سلام بنده یک سال پیش درجایی مشغول به کاربودم و وقتی که ازاونجا به وسیله تهمت بیرون اومدم نه حقوقم وکامل داده ونه من را بیمه کرده نه عیدی داده نه اضافه کارام رو حساب کرده و.... درضمن من هیچ قراردادی ندارم فقط یکی دودفعه حقوقم وبه کارتم زده ولی شاهد تا دلتان بخواهد دارم لطفاً راهنمایی کنیدکه من الان که یک ساله گذشته وچون هرموقع بهش زنگ میزدم میگفت میدم ولی نداده و نمیدهد باید چکار کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا در اداره کار قرارداد لازم است اما اکر با شهادت بتوانید رابطه کارگر و کارفرما یی ثابت شود قابل مطالبه است