مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر از کارفرما

سلام. اینجانب 11ماه است که به عنوان مسئول انبار و تجهیزات پروژه عمرانی دولتی کار کردم. بعد از 8 ماه کاری با اتمام قرارداد، کارفرما و امور اجرایی طبق دستور تلفنی کارفرما از دفتر مرکزی تهران (شرکت پیمانکار خصوص) 3 ماه دیگر بصورت شبانه روزی انجام وظیفه نمودم.( امور انبار و نگهبان روز کارگاه) غیر از خودم و یک نفر از نگهبانان شب، بقیه تعطیل شدند و کسی نبود که کارکردهای ماهانه ما را تایید کند. ولی برای دفتر مرکزی فکس میکردیم و مرتبا به طور کتبی مشکلات خودمان را به دفتر مرکزی و اداره کار آن منطقه گزارش میدادیم. بعد از شکایت از کارفرما به علت نپرداختن حقوق و قطع بیمه با نفوذ کارفرما در اداره کار آن جا و ارسال نامه کذب از سوی دفتر مرکزی دال بر تعطیلی کارگاه کارکرد من را با وجود ارائه مدارک متعدد ( مثل حضور رئیس اداره کار در محل آن پروژه برای ابلاغ دعوت نامه ها در بعضی روزها، ارسال اظهارنامه قانونی از طریق دادگستری محل برای کارفرما، دریافت سایر ابلاغات قانونی توسط اینجانب به عنوان نگهبان و مسئول روز کارگاه، صورتجلسه های من و نگهبان شب در خصوص مشکلات و وجود فاکتورهای متعدد هزینه خود و نگهبان با کارت بانکی خودم در آن منطقه و...) در کمال ناباوری و بی عدالتی محض کارکرد من را نادیده گرفته ولی کارکرد آن کارگر نگهبان شب بومی را تایید کرده و 3 ماه حق و حقوق و بیمه های من ضایع شده. با ارائه شکایت به دیوان هم اثری نداشت. گویا همه کر و کور شده اند یا حوصله بررسی نداشتند. ضمناً در آن مدت به دلیل حساسیت و مسئولیتی که در قبال اموال و تجهیزات داشتم و صدها کیلومتر دوری از خانواده و هزینه خودم، میلیاردها ریال اموال شرکت را مواظبت و حفظ نمودیم که برادر مدیر عامل آن شرکت که مسئول انبار ها در دفتر مرکزی تهران بوده گواه و شاهد کار می باشد. ولی متاسفانه به خاطر منافعش یا ترس جرات تایید کارکردم را ندارد. خواهشمند است راهنمایی فرمایید. آیا در این سیستم قضایی جایی برای رسیدگی و احقاق حق وجود دارد یا خیر؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق و مزایا عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگر توسط کارفرما قطع بیمه کارگر توسط کارفرما اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی دیوان عدالت اداری اداره کار کارگر کارفرما