مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق و مزایا

سلام و درود .بنده به مدت یازده سال به عنوان پذیرش کلینیک ترک اعتیاد کار کردم .توی این یازده سال کارفرما نه بیمه رد کرده برام نه حقوق قانون کار رو پرداخت کرده نه عیدی و سنوات .دو ماه از اخراجم میگذره .آیا میتونم از کارفرما شکایت کنم؟ ممنون از وقتی که میزارید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سایت اداره کار مدارک خود را بارگذاری کنید