مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

درصورتی ک زن از رابطه مرد با زن دیگر اسکرین شات داشته باشه و زن راتهدید ب آبروریزی کند و باج بگیرد آیا او هم مجرم است ی خیر؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات جرم محسوب می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

من سوال شما را متوجه نشدم که آیا او هم مجرم است یا خیر ارتباط مردی که زن داره با زن دیگری خوبی جرمه اگر تحویل بکنه جرم‌توهین بکنه جرم افترا بزن جرم کلمات رکیک به کار ببره جرم همین و جرم و مجازات های گوناگونی هم داریم باید بررسی بشه نیاز به گفتگو هستش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زن و مرد بدون علقه زوجیت با هم رابطه نامشروع داشته باشند هر دو مرتکب جرم هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توان تحت عنوان افشای اسرار خصوصی دیگران طرح شکایت نمایید