مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام من خانمی متاهل و با ابرو هستم شخصی اشنا به بهانه سوال کاری شماره بنده رو گرفته و در واتساپ چند مورد پیام فرستادند اوایل موضوع مهمی نبود اما کم کم ایشان صمیمی شده و خواسته های دیگری داشتند که بنده بلاک کردم یک اسکرین شات از چت ها و عکسهای من رو برای من فرستاده و تهدید کرده که آبروریزی میکند اما اگر پول بگیرد میرود (پیش شوهرم رفته و گفته من 10میلیون پول از ایشان گرفتم). البته مقدار کمی برای بدنامی من پول به کارت من زده درصورتی که من روحمم خبر نداشته است (کار ایشان جوری است که امکان سواستفاده از شماره کارت بنده را داشتند) . الان من اگر شکایت کنم بخاطر چت ها و عکسها همسرم من رو طلاق میده با اینکه واقعا من کار خطایی نکردم. بارها مزاحمت درب منزل داشته. راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اظهارات شما تناقص دارد وقتی بلاک کردید که پیامی برایتان نمی آید جهت اینکه بتوان کمک تان کرد تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما کلی است .
زوج هر وقت بخواهد می تواند زوجه را طلاق دهد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام صفحات چت و پیام اماره است و دلیل محسوب نمی شود اگر ایشان درب منزل مزاحمت ایجاد کرد فورا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه تنظیمی را امضا نمایید تا بتوانید برای طرح شکایت پیوست نمایید
در خصوص طلاق هم زوج میتواند در صورت تمایل با تعیین تکلیف حقوق زوجه طلاق دهد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید با اسکرین شات هایی که ایشان شما را تهدید کرده علیه وی شکایت کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر دلیل و مدرک مبنی بر تهدید توسط ایشان ، داشته باشید میتوانید شکایت نمایید ولی ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تصمیم نهایی در خصوص طرح شکایت با شماست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرح شکایت مزاحمت کنید و نگران نباشید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و عرض ادب ، با توجه به اینکه می فرمایید نمی توانید شکایت کنید ، لذا کمک یا مشاوره ی حقوقی ای نمی توانیم خدمتتان تقدیم نماییم . لذا تنها کار باقیمانده این است که دعا فرمایید که موضوع انشا اله خود به خود حل شود . موفق باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام نیاز به ارائه جزییات بیشتر جهت ارائه راهکار

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،تناقضاتی در متن هست لطفا تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دلیل و مدرک مبنی بر تهدید توسط ایشان ، داشته باشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوالتان متناقض است
مدارك شما بايد بررسي دقيق شود جهت بررسي تماس بگيريد

یک وکیل

سلام.شما در این مورد باید موضوع را به همسر خود اطلاع دهید و از ایشان بابت موارد یاد شده شکایت کنید و وکیل بگیرید.صرف توضیحات چند خطی دردی را دوا نمیکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به اقدامات و تهدید با توجه به اسکرین ها و پیامها شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب عنوان مزاحمت برای نوامیس وتهدیدو اغوا و فریب شکایت کنید چت ها را به عنوان مدرک ارایه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید