مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی در فضای مجازی

سلام وقت بخیر. جرم من اخاذی و تهدید در فضای مجازیه. هنوز حکم صادر نشده.چه زمان طول میکشه تا قاضی حکم صادر کنه؟ و آیا امکانش هست بعد از صدور حکم در صورت جلب رضایت شاکی پرونده مختومه اعلام بشه و حبس تعزیریم به صورت تعلیق در بیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان قابل پیش بینی نیست.
در صورت رضایت شاکی امکان تعلیق وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد ،در صورت رضایت شاکی امکان تعلیق وجود دارد بستگی به نظر قاضی دارد در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

صدور رای قابل پیش بینی نیست، با توجه به سوابق، امکان تعلیق متصور است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت شرایطی تعلیق امکان پذیر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام زمان رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست در صورت اعلام رضایت شاکی �‌توانید مجازات تعلیقی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است قبل از صدور حکم ، رضایت شاکی را اخذ نمایید زیرا