مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

باسلام بنده تقریبااواسط مهرما به پیج یه خانم در دایرکت پیام دادم بعدا ز جواب دادن ایشان از من خواست درخواست فالوشو قبول کنم بعد از قبول کردن درخواست از طرف من چندپیام بین ما رد و بدل شد که یکی از آنها مستهجن بود بعد از این پیامها این خانم با نشان دادن اسکرین شاتی که از صفحه پیج من و فالورهای من گرفته از من اخاذی کرد و الان دوباره شروع کرده به تهدید کردن و اخاذی که درصورتی جواب اخاذی این خانم ندم اسکرین شاتها رو به فالورام که همه از اعضای خانواده میباشن نشون میده و آبرومومیبره من چطوری میتونم از این خانم شکاتیت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب پلیس فتا شکایت کنید به جرم مزاحمت و افترا و ....

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به جرم پخش تصاویر مستهجن در دادسرا شکایت مطرح کنین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدرکی برای تهدیدات ایشان دارید شکایت نمایید . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جرم تهدبد و ...شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید تا ایشان شناسایی بشود و سپس از ایشان شکایت تهدید به انتشار اسرار خصوصی و اخاذی را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدرکی دال بر تهدید از جانب ایشان دارید امکان شکایت هست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید