مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین، فحاشی؛ اخاذی کردن؛ تهدید به مرگ در حضور شاهد در آینده طولانی بدلیل مخالفت خانواده امکان پذیر هست؟

با سلام و عرض ادب و احترام (استدعا دارم سوالم را انتشار دهید)ب نده بخاطری ظلمی که بهم شد و تهدید و فحش و غیره که دیگه بماند از شرکت اخراج‌ شدم و خلاصش کنم شخصی جلوی2نفر بدون حضور من به من‌ فحش‌ ناموسی داده و درخواست پول زیادی کرده برای رضایت گرفتن چون شکایتم را کرده بود سر استوری واتساپ ک مهم نیست من‌ جریمه شدم و الان‌ میخوام بخاطر تهدید به مرگ و اخاذی و توهین و فحاشی ناموسی به من ازش شکایت‌ کنم متاسفانه خانواده رضایت‌ نمیدن برای همین واقعا خسته شدم از بس باهاشون سروکله زدم سوال من اینه اگه مثلا بخوام 6 یا 10 سال دیگه ازش بخاطر همین‌ موضوع شکایت کنم آیا امکان‌ پذیر هست یا نه؟ ببخشید مطمئنا کسی این سوال را از شما نپرسیده و نخواهد پرسید اما من خیلی عاجزم لطفا بهم بگید که شکایت د رمورد همچین‌ موضوعی زمان دیر یا به موعد مقرر چندان مهم نیست یا هست؟ خانواده من همیشه گذاشتن حقمون پایمال بشه چون‌ من کنار خانواده زندگی میکنم و همش درحال جر و بحثیم سر این‌ موضوع تصمیم گرفتم در آینده ازش شکایت‌ کنم فقط میخواستم بدونم آیا همچین‌چیزی امکان‌ داره یا نه ببخشید شاید مسخره بنظر بیاد اما لطفا جواب من را بدید تا حداقل کمی آسوده خاطر بشم با تشکر و خسته نباشید ❤❤

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون جرایمی که قابل گذشت هستند مرور زمان شکایت از آنها یک سال می باشد اگر طی یکسال شکایت نکنید دیگر حق شکایت ندارید . تهدید و توهین از جرایم قابل گذشت هستند . جرمی به اسم اخاذی نداریم .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بعد از گذشت يك سال مشمول مرور زمان شده و امكان طرح شكايت نيست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر چون مشمول مرور زمان تعقیب می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر امکان ندارد و جرم مشمول مرور زمان شکایت خواهد شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله می توانیدظرف یکسال شکایت کنید در غیر این صورت جرم مشمول مرور زمان شکایت خواهد شد و امکان شکایت نخواهد شد و قرار موقوفی تعقیب صادر میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چون مشمول مرور زمان تعقیب می گردد