مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک

سلام.من یک خانه ای را سال 98 با اطلاع از شرایط که در رهن بانک بود خریداری کردم به مبلغ 440 ملیون.مبلغ 180 ملیون به فروشنده جهت آزادسازی سند از رهن بانک پرداخت کردم و طبق قرار که در قولنامه هم ذکر شده.قرار شد بقیه مبلغ را بعد از آزادسازی پرداخت کنم.ولی فروشنده از آزاد سازی سند طفره رفت و کلا در خواست ابطال معامله را انجام داد که کاری از پیش نبرد.حال آیا میشود جهت فک رهن اقدام کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد( فک رهن )و انتقال سند مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به طرفیت فروشنده و بانک دادخواست فک رهن بدهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما الزام فروشنده به فک رهن و تنظیم سند بنام خود را به دادگاه ارایه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه در مبایعه نامه
در مورد در رهن بودن خانه ذکر شده است و فروشنده مبلغ 180 میلیون از ثمن معامله را گرفته است معامله
از طرف فروشنده ، قابل ابطال نخواهد بود و دادخواست
رد خواهد شد
و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک رهن با حفظ حقوق
مرتهن به طرفیت
فروشنده و بانک اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به فک رهن والزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست فک رهن پلاک وتنظیم سند وتحویل مورد معامله در صورت عدم تحویل را مطرح نمایید