مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن واحد مرتهن

سلام وقت بخیر
بنده سه سال پیش واحد آپارتمانی را بصورت نقد خریداری نمودم که تنها وام مادر داشت که سازنده دریافت نمود .... بعد سه سال سازنده با اظهارات واهی سند را بنام بنده نزد تا اینکه شکایت نمودم و سند را با نام مرتهن به نام خود زده ام بعدا مشخص شده است که یکسال بعد از خرید بنده، سازنده یک وامی دیگر برای واحد من برداشته و قسط بندی نیز نکرده است مبلغ وام نود میلیون بوده که الان با جریمه 200 میلیون شده است و به هیچ عنوان قصد پرداخت ندارد .... بانک نیز به من گفته شما باید بدهید و قسط بندی کنید ... تکلیف قانونی من چیست... من باید بدهم یا می توانم شکایتی به عنوان فک رهن و باطل کردن سند رهن بنام سازنده داشته باشم؟ ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه طلب و الزام به فک رهن را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک رهن دهید و مطالبه طلب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ودرود دادخواست مطالبه طلب و الزام به فک رهن را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک رهن و مطالبه وجه بدهید.