مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن

با سلام من ملکی وام دار به صورت قولنامه خریداری کردم که زمین ملک اوقافی بوده و فروشنده برای ساخت سند اجاره ی عرصه رو وثیقه گذاشته با فروشنده به مشکل خوردیم و شکایت کردیم که فروشنده رو موظف به تفکیک و تنظیم سند کرده در حال حاضر که میخوام سند بزنم چون تو رهن بانکه اینکار انجام نمیشه، من وامو تسویه کردم چون وام به اسمم نبوده و وکالت ندارم بانک گواهی فک رهن و به من نمیده چه کاری باید انجام بدم تا فک رهنو بگیرم یا نامه ای که تسویه کردن منو نشون بده و از نظر بانک انتقال سند بلامانع باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ببینید وام به نام کیست از آن شخص بخواهید تا به بانک رفته و گواهی تسویه بگیرد و به شعبه دادگاه ارسال کند .در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.