مشاوره حقوقی رایگان - زمان استفاده از آسانسور در شب

سلام.
در ساختمان 6 واحدی ما، 4 واحد اتاق خواب چسبیده به دیوار اتاق آسانسور دارند و استفاده از آسانسور در زمان خواب شبانه مزاحمت خیلی شدید ایجاد میکند.
آیا زمان استفاده از آسانسور در شب محدودیت خاصی دارد؟ اگر بله از چه زمان تا چه زمانی؟ و بر اساس چه قانونی؟
و اینکه آیا میشه به کسی که استفاده میکنه تذکر جدی داد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زمان استفاده از اسانسور در شب ، محدودیت نخواهد داشت مگر با توافق تمام مالکان در ساعات شب ، از
اسانسور استفاده نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توافق تمام مالکین ممکن است در غیر این صورت ممکن نیست و اگر کسی مانع استفاده دیگران شود می توانند با عنوان ممانعت از حق شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر ساعات مشخصی ندارد و نمی توان برای آن محدودیت مشخص نمود مگر با رضایت مالکین یا می توانید برای رفع صدا اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر محدودیت ندارد مگر اینکه مالکین توافق کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر محدودیتی ندارد. با متخصصین مربوطه مشورت تا جهت کاهش صدا راهنمایی نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر استفاده از آسانسور زمان خاصی ندارد اما بطور کلی مزاحمت به هر طریق که صورت بگیرد قابل پیگیری است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اسانسور جز مشاعات است ودر قانون حد متعارف ورعایت همسایه وعدم مزاحمت قید کردیده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر زمانی ندارد. اما میتوانید در جلسه مجتمع ان را مطرح کنید تا مزاحمت ها از بین برود . و اگر بازهم نتیجه نگرفتید میتوانید با رعایت اصول و ضوابط اظهارنامه و دادخواست طرح نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظر نمی توانید ایراد بگیرید چون استفاده از آسانسور محدود به زمان خاصی نیست