مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از آسانسور در ساختمان

باسلام من ساکن طبقه اول یک ساختمان چهار طبقه تکواحدی هستم اخیرا طبقه سوم و چهارم که خود مالک هستن اقدام به کارتی کردن آسانسور کردن و اظهار میدارند که بخاط امنیت واحد خودشون این کار شده ولی این اقدام آنها باعث شده دسترسی بنده که ساکن طبقه اول و ساکن طبقه دوم هستیم به پشت بام سخت شود و ناچار باید از پله ها باید تردد کنیم.
آیا قانونی وجود دارد که از این اقدام خود سرانه در استفاده از آسانسور به عنوان مشاعات را ساختمان جلوگیری شود .....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید از کارت استفاده کنید اگر مانع شدند می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت ممانعت از حق و مزاحمت شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مرتکب جرم ممانعت از حق شدند اول تامین دلیل بعد شکایت کیفری

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
مصداق مزاحمت یا ممانعت از حق هست و میتوانید شکایت مطرح نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تعمیر و تجهیز مشاعات باید با رای اکثریت مالکین و متصرفین صورت پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای کارتی کردن اسانسور باید با
موافقت تمام واحد ها باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله، هر گونه تصرف در مشاعات بدون اجازه و رضايت ساير مالکین مزاحمت و ممانعت از حق است. می توانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ممانعت از حق محسوب و قابل شکایت می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید