مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد کار موقت از سوی کارگر

سلام

اینجانب مردی 46 ساله هستم و 20 سال سابقه کار قراردادی دارم و حق بیمه اجباری برایم پرداخت شده است. اگر قرارداد سال 21 ام را شخصا به عنوان کارگر تمدید نکنم و دنبال کار دیگری هم نروم (خسته شده ام) بر سر این 20 سال حق بیمه من چه می آید. آیا تامین اجتماعی مستمری یا حقوقی معادل این بیست سال کار برایم درنظر می گیرد؟ اگر جواب بله است از چه زمانی مقرری برقرار می شود و چگونه محاسبه می شود؟ اگر جواب خیر است این بیست سال پرداختی چه می شود؟

متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از اینکه سن تان به 60 سال رسید می توانید با 20 سال سابقه درخواست بازنشستگی بدهید ولی قبل از 60 سالگی با این سوابق امکان بازنشستگی وجد ندارد.
از طرفی اگر ده سال دیگر بیمه پرداخت کنید با 30 سال سابقه و 56 سال سن نیز می توانید بازنشسته شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با رسیدن به سن 60.سال می توانید درخواست بازنشستگی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به شرایط عنوان شده مشمول بازنشستگی نمی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به سن کم شما ، امکان بازنشستگی وجود ندارد و شما باید حق بیمه را خودتان پرداخت
نمایید تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که سن شما به 60 سالگی منتهی شود یا 30 سال سابقه پرداخت بیمت نمایید می توانید بازنشسته شوید