مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضاء قرارداد به علت زمان کم تمدید قرارداد

با سلام
قرارداد های قبلی من یکساله بوده و اول امسال جهت بروز شده قرارداد قرارداد یک ماهه بستم الان برای من قرار داد سه ماهه زدن
به نظر شما اگر این قرارداد را امضا نکنم
آیا قرارداد من توسط اداره کار یکساله تمدید میشه؟؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زمان قرارداد یکساله شما تمام و دوباره قراردادی بسته شود بله