مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد 89 روزه

با سلام و احترام
بنده دارای 5 دوره متوالی به صورت قرارداد 89 روزه با دانشگاه علوم پزشکی می باشم. با توجه به اینکه قراردادها منقطع هستند و بین هر قرارداد چند روز فاصله وجود دارد ولی بیمه ها و حقوق به صورت کامل و بدون فاصله ثبت و پرداخت شده است ایا امکان پیگیری از مراجع قضایی جهت قرارداد دایم وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق اداره کار و دیوان عدالت ادارری باید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید در اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید از طریق آدران کار پیگیری کنید در غیر اینصورت از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید از طریق اداره کار و دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره کار طرح شکایت نمایید