مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام و عرض ادب..
من با یک شرکتی قرارداد بستم ولی اون شرکت به من حقوقی نداده و من میخوام خارج بشم اما به من میگن بعدا حقوقت رو میدیدم و اگر خارج بشی به خاطر تعهداتت که روی قرارداد امضا کردی ازت شکایت میکنیم درصورتی که روی قرارداد حق السعی ذکر شده. ایا میتونه از من شکایت بکنه؟
البته روی قرارداد لاک غلطگیر هم خورده (ساعت های منو وقتی میخواستن عوض کنن از لاک غلطگیر استفاده کردن) ایا این موضوع قرارداد رو باطل میکنه؟
میشه راهنماییم بکنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد باید رویت گردد شما میتوانید از شرکت بابت عدم پرداخت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص حق و حقوق خود اداره کار شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرارداد باید بررسی گرددمی توانید حقوق خودرا مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید حقوق مزایا و پاداش خود را در صورت عدم پرداخت کارفرما از طریق اداره کار پیگیری و شکایت نمایید