مشاوره حقوقی رایگان - شرکت خصوصی

با سلام
حدود 3 ماهه در یک شرکت خصوصی کوچیک مشغول به کار هستم. قراردادی که با من بستن فقط امضا رییس شرکت داره. بدون مهر یا اثر انگشت. بیمه واسم رد نمیکنن کلا .
ایا اگر روزی حقوقم ندادن و خواستم از طریق قانون مطالبه حقوق کنم ، این قرارداد فاقد مهر شرکت معتبر است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید به حق خود برسید نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قرارداد اعتبار دارد اما در خصوص بیمه الان اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معتبر است شما حتی میتوانید از همین حالا برای دریافت بیمه خود اقدام کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باحضوردونفرشاهدمعتبرمی باشدولی بهتر است که مهر شرکت واثرانگشت ریس رااخذنماییدجهت راهنمایی بهتر می‌توانید ازطریق دادراه تماس بگیرید