مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف، تهدید جانی، هتک حرمت ، رعب و وحشت

سلام وقت بخیر ماجرااینگونه است ک مادر من با یه خانمی همکار بوده و ایشان مدتی بود درمحل کار مزاحمت و فحاشی میکرد یک روز داخل سرویس نیز شروع ب پرخاشگری و فحاشی کرده ک درهردو مادر من فقط سکوت کرده راننده شاهد این قضیه است. بعد زاینکه مادرم ب خانه امد بحاطر حال ب شدت وخیم اونگران شدم وماجرارو توضیح داد سپس چنبار باخانم تماس گرفتم ولی جواب نداد من هم احساساتی شدم و ازسرنادانی پیامکی مبنی بر فحش وقذف ارسال کردم.ایشان نیز ب درب منزل امده و شروع ب فحاشی ابرو ریزی کرد ومنو تهدید میکرد که باید دخترت بیاد بیرون کارش دارم وقتی رفتم بزور داشت وارد منزل میشد که درو بستیم وبازهم شروع ب تهدید کرد وگفت دخترتوهرجا ببینم میزنم ورعب و حشت زیادی ایجاد کرد طبقه بالایی خانم و دخترش شاهد این ماجرا میباشند انها نیز ب شدت ترسیده بودند وشاکی هستند.حال بعد بیست روز احضاریه امده که خانم شکایت کرده و گفته رضایت هم نمیدهم .ماهم قصد شکایت داریم و شاهد هم داریم میخواستم ببینم مراحلش چیه و مجازات هردوطرف به چه صورت است؟؟ قاضی چه رایی ممکنه بده در ضمن ما هیچ سو پیشینه ای نداریم ولی اون خانم داره ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی
شکوائیه توهین و تهدید به قتل و قذف را مطرح نمایید و درخواست تحقیقات محلی از همسایه ها را نمایید
و شهود خود را به دادگاه
معرفی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست شکوائیه تحت توهین و تهدید به قتل و قذف را مطرح نمایید و درخواست تحقیقات محلی از همسایه ها را داشته باشید