مشاوره حقوقی رایگان - امکان دریافت خسارت از بیعانه

با سلام و وقت بخیر
بنده منزلی را برای رهن آگهی کرده بودم شخصی تماس گرفت و گفت من ملک را می خواهم با هم بر سر مبلغ توافق کردیم و قرار شد قولنامه بنویسیم در این حین افراد دیگری هم تماس می گرفتند و می خواستند منزل را ببینند و من آگهی را پاک کردم خلاصه یک نفر خیلی پیله شده بود که منزل را به من بده من هم با شخص اول که توافق کرده بودیم تماس گرفتم گفتم ماجرا اینجوریه شخصی منزل را می خواهد اگر نظرتان عوض شده من ملک را به ایشان بدهم. شخص اول گفت من پای حرفم هستم و ملک را می خواهم من هم به ایشان گفتم اگر ملک را می خواهید همین امروز بیایید ملک را قولنامه کنیم و ایشان هم چون در شهر دیگری سکونت داشت یکی از اقوامشان را جهت عقد قرداد فرستاد خلاصه که منزل را قولنامه کردیم و قرار بود در زمان مشخص پول رهن را واریز کند و مبلغ پانصد هزار تومان هم به عنوان بیعانه پرداخت کرد و قولنامه را تنظیم و شخصی که از اقوام ایشان بود از طرف ایشان قرارداد را امضا و متعهد به پرداخت وجه شدند... پس از فرا رسیدن روز موعود بنده به ایشان زنگ زدم ودر کمال ناباوری ایشان گفتند من پولم حاضر نشده است (وبنده ماندم با یک چک) که برای فردای آن روز رویش حساب کرده بودم به مبلغ 70 میلیون تومان که نتوانستم در تاریخ مقرر پاس نمایم... حال تکلیف این پانصد هزار تومان بیعانه چیست و بنده چگونه می توانم مطالبه خسارت کنم؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

قراردادتان میبایست مطالعه گردد سپس اقدام به راهنمایی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرارداد خسارت وجه التزام ، تعیین شده باشد شما میتوانید
دادخواست مطالبه خسارت را
اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید خسارت فسخ اجاره نامه را دریافت نمایید