مشاوره حقوقی رایگان - درج مبلغ بیعانه به دروغ در فاکتور فروش

سلام وقت بخیر
بنده بیش از یک ماه پیش نسبت به خريد مبلمان اقدام كردم و قرار شد ظرف دو هفته مبلمان را به بنده تحويل دهند ولي پس از گذشت بيش از يک ماه هنوز تحويل نداده ان و امروز براي بار 5 ام به بنده گفتند مبلمان آماده نیست و نتونستن پارچه مورد نظر ما رو پیدا کنند! و زمان بيشتري جهت تحويل كالا درخواست كردند. به جز اين مورد ايشان در ارائه فاكتور نيز تخلفاتي داشتند به طور مثال بنده مبلغ 4 ميليون تومان وجه بابت بيعانه واريز كردم و ايشان در فاكتور مبلغ 2 ميليون تومان ثبت كردند و همچنين از نوشتن تاريخ ثبت قرار نيز در فاكتور امتناع كردند. پس از گذشت يك ماه بنده درخواست كنسلي دادم ولي ايشان تهديد كردند كه طبق فاکتور، 30 درصد کل مبلغ را پس نخواهند داد. لازم به ذکر هستش که من این بند ها رو روی فاکتورشون ندیده بودم و امضایی هم نکردم. از طرفی مهر فروشگاه رو دقیقا روی بند های فاکتور زده که اصن قابل خوندن نباشه

میخواستم ببینم چیکار باید بکنم؟ در صورتی که پی قضیه رو بگیرم به نتیجه میرسم یا خیر ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام- در صورت داشتن مدارک می‌توان پیگیری کرد درصورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به واقعی بودن مبلغ مندرج در فاکتور را باید اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت داشتن مدارک می‌توان پیگیری کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت داشتن دلایل و مدارک مثبت قابل پیگیری می باشد