مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

سلام. وقت بخیر. من برای کلاس کاشت ناخن 200 هزارتومان بیعانه ریختم. کرونا گرفتم و نتونستم کلاسارا برم، الان هم کلا منصرف شدم، ایشون به من نگفتن در صورت انصراف، بیعانه بازگشت داده نمیشه. الان میگن بیعانه را پس نمیدن. الان تکلیف چیه؟ اونا باید بیعانه را پس بدن؟ هیچ قراردادی هم بینمون نوشته نشده، توی واتساپ در تماس بودیم. حتی من تا حالا اموزشگاهشون هم نرفتم.اگر گفته بودن بیعانه پس داده نمیشه هیچوقت بدون اینکه برم اموزشگاهشون بیعانه نمیریختم. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما باید پول را برگردانند شما ابتدا به اتحادیه آرایشگاههای زنانه مراجعه نمایید و