مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیعانه واریزی

من در شهرستان ساكن هستم و سفارش ساخت میز کامپیوتر و کتابخانه در تهران دادم و فروشنده فاکتور با مهر و امضا صادر و اسكن کرده و برای من فرستاد من بیعانه واریز کردم .طبق فاکتور باید 45 روزه آماده میشد ولی فروشنده به بهانه های مختلف بعد از گذشت بیش از هشت ماه نتوانست سفارش من را آماده کند و قبول کرد که بیعانه من را بدهد که تا امروز باز با بهانه های مختلف بیعانه من را نداده است. من چطور و کجا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
شما میتوانید از طریق اداره تعزیرات شهرستان خود موضوع را پیگیری نماییذ

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه عمل انجام فعلی است که محقق نشده ابتدا باید الزام شخص به ایفا تعهد را بخواهید ودرصورت عدم اجرا تایید فسخ معامله واسترداد ثمن وخسارات وارده را درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید و یا